miércoles, 26 de septiembre de 2012

Un novo curso comeza...

E con él novos retos para a nosa recén estreada biblioteca. Como ben sabedes houbo unha modificación no emprazamento, ocupando agora o edificio anexo ó centro (antiga casa do conserxe). Despois de tirar tabiques, poñer tarima, pastear e pintar conseguiuse acondicionar o espazo. E cal foi o resultado final? Neste vídeo aparece un pequeno adianto. Sabemos que nos queda moito camiño, pero con toda a vosa axuda iremos acadando os obxectivos que nos propoñamos. Grazas a todas aquelas entidades que colaborastes. Dámos así por iniciada unha nova andadura!

video

2 comentarios:

  1. Muy bonita, dan ganas de entrar...Un saludo desde O O Porriño

    ResponderEliminar
  2. Que ben! Canto traballo e que ben feito! Parabéns e a disfrutala!

    ResponderEliminar